Beter inzicht en beheer in vernieuwde LPM

Jaarverslagenanalyse Gezondheidszorg 2011-2016

Sinds deze week is er een paar nieuwe functionaliteiten aan onze LPM-tool toegevoegd. Op basis van een aantal gebruikersvragen hebben we de beheer-  en resultatenpagina verbeterd. Wat is er precies toegevoegd? 

Selecteer en verwijder alle beoordelaars in één keer

Eerder moest je dat per beoordelaar doen. Als je veel verschillende beoordelaars hebt dan is dat natuurlijk onhandig. Nu kun je als beheerder (alle) beoordelaars selecteren en ze met een druk op de knop verwijderen. Een upload functie om snel een groep beoordelaars toe te voegen hadden we al. Dus hiermee is het beheer nog makkelijker geworden. De resultaten van de beoordelingen uit het verleden blijven natuurlijk gewoon behouden. 

Exporteer de resultaten

Wil je de resultaten van een meting in Excel ontvangen? Dan kun je deze    downloaden. Zo kun je ook makkelijker een vergelijking maken tussen de meting van vorig jaar en die van dit jaar. Deze functionaliteit is toegevoegd aan het LPM Extra abonnement, waar momenteel een pilot voor draait tot het eind van het jaar. 

Kopieer de link van de meting

Wil je een collega zelf per mail nog even de link naar de meting sturen? Deze link kun je nu in het metingenoverzicht kopiëren naar het klembord. Vervolgens plak je deze in een mail en stuur je iemand een persoonlijke boodschap met de juiste link. 

Switch tussen originele en hernoemde leverancier in resultaten 

Vaak wordt de naam van de leverancier op een eigen manier ingevuld. Wij hernoemen deze dan ten behoeve van de benchmark. In de resultatenpagina zag je alleen maar de hernoemde leveranciers. Nu kun je in de filter instellen wat je wilt zien: de naam die je zelf hebt ingevuld of de naam die in de benchmark wordt gebruikt. Zo kun je de resultatenpagina tonen zoals je zelf wilt. 

Ga snel naar www.intrakoop.nl/lpm en ontdek alle mogelijkheden van de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting.


Deel dit artikel

Meer weten?

Heb je vragen over de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting? Over hoe je de nieuwe functies gebruikt? Of heb je verbetersuggesties? Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaande gegevens of direct via lpm@intrakoop.nl

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70