15 jaar gegarandeerd zonne-energie zonder zorgen

Duurzaam

Een opwekgarantie, een scherpe prijs, geen omkijken naar installatie, onderhoud en schoonmaak. 15 jaar lang. Dat zijn onze unieke afspraken met Tenten Solar over onze collectieve inkoop voor zonne-energiesystemen. Doe je ook mee?

De collectieve inkoop voor zonne-energiesystemen met zorgorganisaties Tangenborgh, Aafje, Frion en Interzorg Noord-Nederland is afgerond. Eind oktober hebben we de nieuwe overeenkomst ondertekend, met Tenten Solar. Heb je subsidie voor duurzame energie gekregen en wil je die binnenkort besteden? We informeren je graag over alle voordelen van deze overeenkomst, waar ook jouw zorgorganisatie van kan profiteren.

Unieke aanpak

We hebben gekozen voor een innovatieve aanpak, namelijk inkopen op basis van prestatiecontract. We hebben geselecteerd op de laagste prijs per opgewekte kWh over een looptijd van 15 jaar. Tenten Solar bepaalt hoe ze dat gaan halen. Denk bijvoorbeeld aan type zonnepanelen en omvormers. Uiteraard hebben we ook kwaliteitscriteria gesteld, om leveranciers goed te kunnen vergelijken.

Tenten Solar had het beste aanbod. Deze nieuwe Intrakoop-leverancier geeft een opwekgarantie voor 15 jaar en staat al die jaren garant voor onderhoud, monitoring en schoonmaak van de zonnepanelen. Die voorwaarden zijn normaal alleen beschikbaar voor grote projecten. Door onze collectieve aanpak kunnen ook zorgorganisaties met kleinere projecten van deze afspraken profiteren.

Alle voordelen

Als je meedoet aan onze overeenkomst voor zonnepanelen, zijn dit je voordelen:

  • Scherpe prijs
  • Goede kwaliteit zonne-energiesystemen
  • Je hebt 15 jaar lang geen omkijken naar installatie, onderhoud en schoonmaak. Tenten Solar is verantwoordelijk vanaf ontwerp, oplevering tot en met beheer, want Tenten Solar staat garant voor de opwek van stroom
  • Tenten Solar heeft al ervaring met zonne-energiesystemen in cure én care
  • MVO is voor deze leverancier belangrijk. Ze zijn FIRA-geregistreerd, hebben het ISO 14001 keurmerk en passen SROI toe

Doe je mee aan verduurzaming van de zorg?

Wil je meedoen aan deze overeenkomst voor zonne-energie, zodat we samen de zorg nog verder verduurzamen? 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over de nieuwe overeenkomst?

Jesse Schrama
Consultant Duurzaamheid
  • 06 46 13 54 46