Ontvang korting op actuele productinformatie van je assortiment

Allergievoedsel

Onze leverancier PS in foodservice is actief in het borgen en delen van transparante en actuele productinformatie voor iedereen in de foodketen. Er zijn momenteel meer dat 215.000 producten geregistreerd van ruim 1.000 producenten. PS in foodservice werkt ook met Intrakoop-voedingsleveranciers samen.

Korting op een Premium Abonnement bij PS in foodservice

Met de recente ondertekening van de Green Deal Zorg 2.0 door onder ander Intrakoop zien we dat de aandacht voor duurzaamheid in diverse branches groeit. Ook in de recente update van de Milieuthermometer zorginstellingen en ziekenhuizen (oktober 2018) zien we dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt. PS in foodservice kan daar met haar database goede inzichten in geven 

Korting op een Premium Abonnement bij PS in foodservice

Vanaf 2018 biedt PS in foodservice speciaal voor de leden van Intrakoop het Premium abonnement aan voor de prijs van een standaard abonnement. Zo ontvang je als Intrakoop-lid maar liefst 50% korting op de reguliere prijs. Binnen het standaard abonnement ontvang je alle productinformatie van jouw assortiment, digitaal inzichtelijk gemaakt via een persoonlijk FoodBook op Maat of via een koppeling naar jouw systeem. Allergenen en voedingswaarden kunnen zo gecommuniceerd worden naar de cliënt. Daarnaast kun je elke maand een rapport downloaden met de wijzigingen. Zo kun je maximaal inzicht halen uit de productinformatie die PS in foodservice verzamelt!

Met het Premium abonnement krijg je inzicht in alle mutaties en in het duurzaamheidspercentage van het assortiment. En je ziet welke keurmerken het meest worden gebruikt binnen je organisatie. Met andere woorden PS in foodservice is een perfect stuk gereedschap om invulling te geven aan MVO taken die er binnen het gebied van Eten & Drinken spelen. 

Het belang van productinformatie: allergenen, voedingswaarde en keurmerken

Het is voor zorgorganisaties al een aantal jaren verplicht de juiste allergeneninformatie te communiceren aan cliënten en bewoners. Ook voedingswaarden worden steeds belangrijker: denk bijvoorbeeld aan de bestrijding van ondervoeding met eiwit verrijkte voeding of een zoutarm dieet.

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Neem dan contact op met Miranda van Uden van PS in foodservice. Bel 085 044 18 96 of mail: miranda@psinfoodservice.com  

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over deze exclusieve afspraken met PS in foodservice? Neem dan contact op met:

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 12 56 89 49