En de Global Best Practice Award 2018 winnaars zijn…

Textiel in care_web

De winnaars van de Global Best Practice Awards 2018 zijn bekend. In Milaan, zijn tijdens de EXPOdetergo, de internationale beurs voor de textielreinigingsindustrie, de winnaars bekend gemaakt. Maar liefst twee Intrakoop-leveranciers vielen in de prijzen.

Deze wedstrijd vindt elke twee jaar plaats. Dit jaar waren er honderdvijftig inzendingen vanuit meer dan veertig landen. Met wasserijen vanuit de hele wereld, van Australië tot Rusland en van Canada tot China. Al deze wasserijen zijn beoordeeld op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De 45 finalisten deden een pitch presentatie van 3 minuten om hun bedrijf voor een internationale jury te profileren. 

Twee Intrakoop-leveranciers awardwinnaar

In de overall ranking wist Rentex Floron de vijfde plaats te bemachtigen. Rentex Floron heeft als eerste wasserij in de wereld het LEAN-principe van push naar pull geïntroduceerd. Hiermee krijgen klanten sneller en met een nog hogere leveringsbetrouwbaarheid hun schone was retour. En in de wasserij kan efficiënter gewerkt worden. Ook was de jury onder de indruk van de verduurzaming die Rentex Floron afgelopen jaar heeft doorgemaakt en volgt op de voet de ambitie van de wasserij om zich de komende tien jaren tot duurzaamste wasserij van het land te manifesteren.

LIPS+ werd vierde in de overall ranking. Daarnaast heeft LIPS+ met de WasApp+ de vierde plaats behaald in de categorie Innovation Award. Twee jaar geleden werd LIPS+ eerste met het concept voor UHF chiptechnologie in persoonsgoed. De WasApp+ biedt cliënten en zaakwaarnemers de mogelijkheid snel en efficiënt hun zaken te regelen omtrent het persoonsgebonden wasgoed. Ook op de overall ranglijst van industriële wasserijen bereikte LIPS+ de vierde positie.

Geweldige prestaties van onze leveranciers. Gefeliciteerd!

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten of de mogelijkheden van onze overeenkomsten voor textielverzorging ontdekken? Neem contact op met:

Astrid Willemsen
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 57 90 38 86