NEVI Zorgcongres over digitalisering

Arts aan telefoon_web

Gaan robots voor ons inkopen? Digitalisering in de zorg neemt ook in de zorg een hoge vlucht. Dat biedt de afdeling inkoop volop kansen. Een actueel thema voor het 10e NEVI Zorgcongres op 7 en 8 februari.

Slimme ICT-oplossingen moeten de zelfredzaamheid en het welzijn van patiënten en ouderen bevorderen. Big data kunnen bedrijfsprocessen verbeteren en de kwaliteit van zorg vergroten. Artificial Intelligence (AI) gaat de zorg verdergaand personaliseren. Maar informatiemanagement en -beveiliging is bij veel Nederlandse zorgorganisaties nog niet op orde.

Natuurlijk is de rol voor inkoop om de organisatie aan de juiste leveranciers te koppelen. Maar ICT is complex en de machtspositie van techgiganten neemt toe. Hoe kunnen wij als zorgsector een vuist maken?

Programma

Tijdens het NEVI Zorgcongres komen inspirerende sprekers zoals Daan Dohmen (FocusCura en lid Raad Volksgezondheid en Samenleving), Murk Westerterp (Connected Care Benelux) en Hennie Hoog (Ministerie Justitie en Veiligheid) aan het woord. Ook is er volop ruimte voor praktijkverhalen van collega’s en gelegenheid om te netwerken.
Bekijk het volledige programma 

Aanmelden

Meld je aan. Intrakoop-leden kunnen via zorg@nevi.nl een code aanvragen voor 10% korting. 

Deel dit artikel