Ontwikkel je inkoopafdeling door training en coaching

Personeel & Verzekeringen

Waarschijnlijk ken je Intrakoop als partner op het gebied van inkoopondersteuning, maar we doen meer dan dat. Veel meer zelfs.

Naast het promoten van inkoopsamenwerking, het bieden van inkoopondersteuning en het delen van kennis hierover, kun je ook bij Intrakoop aankloppen als het gaat om de verdere professionalisering van je inkoopafdeling. Met onze ondersteuning op dat specifieke gebied kun je je inkoopafdeling een stap verder brengen. Onze consultants kunnen je individuele medewerkers verder brengen door middel van coaching en training. 

Kennis en kwaliteit medewerkers verhogen

Op die manier verhoog je de kennis en de kwaliteit van je medewerkers met als ultieme doel hun competenties en vaardigheden te ontwikkelen en uiteindelijk te verbeteren. Of het nu gaat om het opstellen van je inkoopbeleid, het organiseren van een verandering van je bestaande organisatie naar een regieorganisatie of het je beter bewust worden van de diverse taken en rollen in het inkoopproces, onze consultants helpen jou en je medewerkers daar graag bij.

V
oorhouden spiegel

Door middel van het voorhouden van een spiegel, het gebruiken van de uitgebreide kennis van de medewerkers van het kantoor van Intrakoop of door een simpel coaching gesprek op de werkplek, onze consultants draaien er hun hand niet voor om. 


Maak gebruik van die kennis en verbeter jezelf, je afdeling en daarmee direct je organisatie!

Deel dit artikel

Neem contact op

Onze collega's Hetty, Arina en Monique helpen je graag verder.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70