Konica Minolta en Intrakoop sluiten overeenkomst

Medewerker gebruikt multifunctional_web

Recent hebben Konica Minolta en Intrakoop hun samenwerking herbevestigd.

Konica Minolta was in het verleden al een aantal jaar leverancier aan Intrakoop leden. Met de vernieuwde overeenkomst wordt de relatie geactualiseerd en worden de voordelen van gezamenlijk volume inkopen weer duidelijk benut.

Beschikking over 'state of the art' multifunctionals

De nieuwe overeenkomst opent voor Konica Minolta de deur naar alle 550 zorginstellingen die lid zijn van Intrakoop en de Intrakoop leden kunnen gebruik maken van de condities op basis van het gezamenlijke inkoopvolume. Met deze nieuwe overeenkomst kunnen de leden van Intrakoop beschikken over state of the art multifunctionals. 

Door de ondertekening kunnen de leden van Intrakoop voor de komende jaren gebruik maken van de door Konica Minolta geleverde producten en diensten. Op onderstaande foto zien we de directeur/bestuurder van Intrakoop (Frank Kaptein) en Eitze Huisman, General Manager Strategic Sales Benelux van Konica Minolta, hun handtekening zetten onder het nieuwe contract.

KM ondertekening

Deel dit artikel

Neem contact op

Bert Baan
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 53 21 55 23