Werk mee aan onze nieuwe overeenkomsten medische groothandel

Vrouw in groothandel_web

Maak je gebruik van onze raamovereenkomst met Brocacef of Mediq Medeco? Dan horen we graag hoe hun dienstverlening en onze overeenkomsten nog beter kunnen aansluiten op je wensen.

Binnenkort gaan we met deze leveranciers in gesprek over een nieuwe overeenkomst. Natuurlijk halen we veel nuttige informatie uit onze leveranciersprestatiemetingen en individuele contractmanagementgesprekken. Maar we nemen ook andere inbreng van ingetekende leden graag in de gesprekken mee.

Actief meedenken 

Ben je ingetekend op de overeenkomst met Brocacef Zorglogistiek of Mediq Medeco? Dan heb je een uitnodiging ontvangen voor een overleg in het eerste kwartaal. We gaan de overeenkomst met Brocacef danwel Mediq Medeco samen met enkele leden evalueren en verbeterpunten en wensen op een rij zetten. 

Je input per mail 

Als je niet aan het overleg kunt meedoen, zien we per e-mail graag tegemoet wat voor jou de drie belangrijkste aandachtspunten voor de nieuwe overeenkomst zijn.  

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meedoen aan het overleg over de nieuwe overeenkomst met Mediq Medeco of Brocacef Zorglogistiek of je belangrijkste aandachtspunten mailen? Of heb je vragen?

Ted Geutjes
Inkoper/productmanager Medisch
  • 06 12 28 43 16