Met korting naar het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2019

Veilig Voedsel 2019

Op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen omtrent voedselveiligheid? Kom op donderdag 7 februari 2019 naar het Van der Valk hotel te Veenendaal.

Gedurende de dag wordt je uitgedaagd om mee te denken over hoe veilig voedsel kan worden gewaarborgd. Er wordt antwoord gegeven op de vraag wat  je als zorgorganisatie nodig hebt om de nieuwe Hygiënecode te implementeren. Daarnaast zijn recent de genomineerden bekend gemaakt voor de Veilig Voedsel Awards die gedurende dit congres worden uitgereikt, klik hier voor een overzicht van de genomineerden in de diverse catgorieën. 

Zoals bij veel zaken geldt ook hier dat een goede voorbereiding het halve werk is . De evaluatie van de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie is gestart. Zorg dat je bij het congres aanwezig bent en ontvang de juiste handvatten om de wijzigingen in de Hygiënecode in jouw organisatie te implementeren.

Leden van Intrakoop profiteren van een zeer interessante korting en betalen €179 i.p.v. €295 (ex. Btw). Meer informatie en aanmelden doe je via deze link.

Deel dit artikel

Neem contact op

Marc Stout
Segmentmedewerker Eten & Drinken
  • 0418 65 70 70