Overeenkomst met Mondial Movers verlengd

Mondial Movers

Directeur Frank Kaptein van Intrakoop en algemeen directeur Marcel de Waal van Mondial Movers zijn verheugd dat zij de verlenging van het verhuiscontract mochten ondertekenen. De huidige overeenkomst bleek erg succesvol. Reden om de overeenkomst te verlengen met één jaar.

Veel zorgorganisaties maken al jaren gebruik van de speciale kennis van de zorgverhuizers van Mondial Movers. Mondial Movers is een verhuisorganisatie met 25 vestigingen die gebruik maakt van 100% elektrisch vervoer door heel Nederland waarbij zij putten uit ruime ervaring in zorgverhuizingen

Intrakoop en Mondial Movers verlengen contract met één jaar

Onderscheidend vermogen van Mondial Movers is dat zij hun eigen erkende zorgopleiding tot zorgverhuizer hebben ontwikkeld. Alle verhuismedewerkers hebben deze gevolgd. Zij begrijpen als geen ander wat er bij verhuizingen in de zorg komt kijken. Ook heeft Mondial Movers duurzaamheid en SROI hoog in het vaandel staan.

Naast zorgverhuizingen biedt Mondial Movers ook andere specifieke diensten voor de zorg aan, zoals Facility Warehousing en Zorgservicemedewerker. Intrakoopleden kunnen van al deze diensten gebruik maken tegen aantrekkelijke Intrakoopcondities.

Log in en ontdek meer over de Intrakoopovereenkomst met Mondial Movers

Deel dit artikel