Vernieuwde overeenkomst met Renewi

Ondertekening overeenkomst Renewi Intrakoop

Directeur Frank Kaptein van Intrakoop en Commercieel Directeur Gijs Derks van Renewi zijn verheugd de samenwerking te kunnen continueren en de nieuwe overeenkomst voor afvaldienstverlening te mogen ondertekenen.

Renewi neemt zorgorganisaties de zorg voor afval graag uit handen, met oog voor efficiency, kostenbeheersing én milieu. Samen met Intrakoop ondersteunt Renewi de leden bij optimaliseren van afvallogistiek, afvalreductie en afvalscheiding. Want we kunnen het ons in de zorg niet meer veroorloven om duurzaamheid en circulariteit niet te integreren in het zorgproces. Gelukkig vinden Intrakoopleden en Renewi elkaar steeds vaker in samenwerking op dit gebied en als mede ondertekenaar van de Green Deal voor de zorg, ondersteunt Intrakoop haar leden graag bij deze samenwerking.  

Voor alle soorten afval uit de zorg heeft Renewi specifieke sorteer- en verwerkingsmethoden, waarbij terugwinnen van grondstoffen steeds meer aandacht krijgt waardoor we besparen op 'duur afval' en dus uiteindelijk op de totale zorgkosten.

Voordelen van Renewi

Als Intrakooplid profiteer je van de volgende voordelen:

  • Alle afvalstromen van jouw zorgorganisatie goed geregeld.
  • Duurzame verwerking: jouw afval is de grondstof voor de toekomst.
  • Integraal afvalbeheer: Renewi verzorgt zowel de interne als de externe logistiek.
  • Renewi heeft gerichte kennis van de zorg.
  • Vernietiging van vertrouwelijk materiaal inclusief verwerkersovereenkomst.
  • Veel aandacht voor innovatie en continu investeren in het gehele proces.

Log in en ontdek meer over de Intrakoopovereenkomst met Renewi 

 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten of deelnemen aan onze overeenkomst met Renewi?

Bert Baan
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 53 21 55 23