Bestellen zonder zorgen

Mediq Medeco: Bestellen zonder zorgen

Een bestelling voor één patiënt of voor een heel ziekenhuis. Geen probleem voor Mediq Medeco, leverancier van zorgmaterialen. De bestelling kan zelfs afgeleverd worden in het nachtkastje van de patiënt. Weer een zorg minder.

'We leveren materialen voor elk denkbaar zorgproces', vertelt commercieel manager Peter de Regt. 'Het ontzorgen van zorgprofessionals staat hoog op onze prioriteitenlijst. We zorgen ervoor dat het incontinentiemateriaal, de injectienaalden en het OK-materiaal
elke dag weer op de juiste plekken terechtkomen.'

Beste Intrakoop Leverancier

Dat mensen langer thuis blijven wonen en bestellingen steeds vaker op patiëntniveau gebeuren, veranderden de dienstverlening. 'Ons nieuwe bestelsysteem is zowel geschikt voor individuele bestellingen als voor bulkbestellingen. Klanten van Intrakoop loofden dit systeem en onze dienstverlening en daarom ontvingen we in 2018 de Award voor Beste
Intrakoop Leverancier.'

Nooit meer misgrijpen

'De efficiënte bestelsoftware is eenvoudig te integreren in het systeem waar de zorginstelling mee werkt. Misgrijpen behoort tot het verleden. Zorgprofessionals krijgen automatisch reminders als het tijd is om te bestellen. Helpt dit niet? Geen probleem, dan zorgen we ervoor dat de gebruikelijke materialen alsnog geleverd worden.'

Kostbare zorgtijd

'Bestellen en uitpakken van leveringen mag nooit ten koste gaan van de kostbare zorgtijd. We werken samen met een uitzendbureau voor 65-plussers die onze leveringen opvangen. Voor je het weet ligt alles netjes opgeborgen in de afdelingsopslag of in het nachtkastje van de patiënt.'

'Naast het leveren van slimme en goedkope oplossingen, zijn we kennispartner. Onze medewerkers denken graag mee. Bel ook gerust onze Customer Service als je bijvoorbeeld dat ene slangetje met dat blauwe dopje niet kunt vinden in onze assortimentencatalogus!' nodigt Peter de Regt uit.

Peter de Regt | Commercieel manager Mediq Medeco

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de Intrakoopovereenkomst met Mediq Medeco? Neem dan contact op met:

Ted Geutjes
Inkoper/productmanager Medisch
  • 06 12 28 43 16