Overeenkomst Zorgboodschap verlengd

LZV Zorgboodschap

​Zorgboodschap (voorheen Verscentrum Nederland) en Intrakoop hebben per 1 maart 2019 de overeenkomst verlengd met 5 jaar.

Deze samenwerking zorgt ervoor dat ook in de toekomst de care en cure markt keuze heeft uit aanbieders van oplossingen voor eten en drinken. Partijen zorgen er met deze verlenging voor dat Intrakoopleden met deze overeenkomst kunnen kiezen voor innovatieve en toekomstbestendige oplossingen voor eten en drinken.

Specialistische leverancier

Met deze verlenging in het achterhoofd kunnen zorgorganisaties blijven kiezen voor Zorgboodschap als totaalleverancier voor hun specifieke zorgwensen. De afgelopen jaren is gebleken dat juist die keuze uit diverse contracten een groot goed is voor de leden van Intrakoop, stelt Frank Kaptein. 

"Zorgboodschap gaat ver met het ontzorgen van de klant  door het aanbieden van serviceconcepten, inspiratiesessies en ondersteuning door een culinair adviseur. Zaken waar de cliënt  behoefte aan heeft. Zorgboodschap denkt hier samen met haar toeleverancier Eetgemak buiten de bestaande kaders en in een voor de markt vernieuwend concept. Dat concept onderschrijven wij graag. Daarnaast is er veel aandacht voor logistieke afspraken. Voor veel mensen in de zorg is de maaltijd één van de hoogtepunten van de dag. De kwaliteit en levering moeten dus buiten kijf staan."

Zorgboodschap en Intrakoop werken al meer dan 5 jaar goed met elkaar samen, door deze verlenging wordt die samenwerking gecontinueerd en blijft keuze gewaarborgd.

Deel dit artikel

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83