Mediacampagne van start

Budgetten met een hoge bloeddruk? Paracetamol voor je hoofdpijndossier? Met deze koppen start de mediacampagne om onze naamsbekendheid bij bestuurders en budgethouders in de zorg te vergroten. En zo samen meer kennis te delen, samen in te kopen en samen oplossingen te creƫren.

Je kunt vanaf half mei advertenties van Intrakoop tegenkomen in de vakbladen Skipr, Zorgvisie en Zorgvisie ICT. Maar ook de onderstaande online banners en een LinkedIn-campagne, die verwijzen naar speciale landingspagina’s op onze site. Daar geven we meer informatie over onze dienstverlening, kunnen zorgorganisaties checken of ze lid zijn of leaflets downloaden en zich laten terugbellen door een  Intrakoopmedewerker. 

Intrakoop-banners op Skipr.nl en Zorgvisie.nl

Banner_Budgetten.Skipr.Zorgvisie Banner_Paracetamol.Skipr.Zorgvisie

 

Deel dit artikel