Overeenkomst met Papyrus

Ondanks de digitalisering zijn papier, enveloppen en karton overal in je zorgorganisatie. In vele soorten, kleuren en maten. Intrakoop heeft een overeenkomst afgesloten voor papier en aanverwante artikelen met Papyrus.

Papyrus is Europees marktleider voor levering van creative & printing solutions, faciliteiten, sign & screen en industriële verpakkingen. Deze leverancier is actief in 19 Europese landen en onderdeel van OptiGroup. Kennis, expertise, inspiratie en betrouwbare logistieke oplossingen maken van Papyrus een servicebedrijf als geen ander. 'Supporting you' is haar missie; maatwerk en efficiency haar kenmerken. Denk hierbij aan het afstemmen van processen, het realiseren van kortere doorlooptijden en het vereenvoudigen van de administratie, maar ook en vooral adviseren bij het maken van de juiste papierkeuzes. Dit kan tot besparingen kan leiden.

Door de omvang en het internationale karakter van de organisatie zijn de producten van het uitgebreide assortiment normaliter altijd op voorraad. Papyrus regelt al haar Europese transacties via een IT-platform. Dit zorgt voor optimale eenvoud, efficiency en respons. Met een vaste logistieke partner regelt Papyrus dat de juiste producten met zorg en op tijd geleverd worden.

Ledenvoordeel

Papyrus denkt graag mee met Intrakoopleden. Als Intrakooplid profiteer je van scherpe netto prijzen voor een kernassortiment papier en enveloppen (Trajanus en business enveloppen met gegomd klep en strip). Deze prijzen zijn vast voor een half jaar (jan-juni/juli-dec). Op het overige assortiment van Papyrus gelden voor Intrakoopleden kortingen van tussen de 15 en 60%. En bestel je via de webshop van Papyrus, dan ontvang je een extra factuurkorting.

Lid van Intrakoop? Log in en download de prijsafspraken met Papyrus exclusief voor Intrakoopleden

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze overeenkomst met Papyrus? Neem dan contact op met:

Monique Mensink
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 81 09 32