Handen vrij voor energie-inkoop 2022

Windmolen

Samen met de leden van onze Stuurgroep energie hebben we besloten onze duurzame energieovereenkomsten met Eneco te verlengen. Zowel de aardgas- als elektriciteitsovereenkomst loopt dan tot en met 2022. We kunnen daardoor nu al energie inkopen voor 2022 tegen gunstige prijzen.

En daar profiteren rond de 300 leden van die meedoen aan onze energieovereenkomsten. Door gespreide inkoop maken we optimaal gebruik van prijsschommelingen en vermijden we risico’s op te hoge prijzen. Dit blijkt tot nu toe een succesvolle strategie voor de inkoop van ons jaarlijks volume van ruim 1 miljard kWh en 300 miljoen m3 gas. Als de ontwikkelingen daar aanleiding toe geven, passen we onze strategie uiteraard aan.

De uitgangspunten voor 2022 zijn gelijk aan de huidige overeenkomst: 100% groene energie, Social Return on Investment (SROI) en gespreide inkoop. Neem je deel aan deze overeenkomsten? Dan hebben we je inmiddels over deze verlenging geïnformeerd. Je hoeft geen actie te ondernemen om ervoor te zorgen dat je zorgorganisatie ook in 2022 elektriciteit en aardgas ontvangt tegen gunstige prijzen.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten of ook van onze energieovereenkomsten profiteren? Neem gerust contact op met

David Hoorn
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 52 75 28 84