Zorgmonitor Duurzaam & Gezond, waar staan we nu?

Eten en drinken

Voor de zomervakantie introduceerden we samen met Foodstep de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond.

In juli hebben we onze leveranciers bijgepraat over de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond. In Apeldoorn hebben we het nieuwe product geïntroduceerd en uitgelegd wat het kan betekenen voor leverancier en lid. Ook hebben we daar veel vragen beantwoord.

Voorbereidingen voor eerste metingen

We hebben daarna de technische voorbereidingen getroffen om een startgroep leden en leveranciers te koppelen en over en weer klaar te maken voor de eerste metingen die we binnen de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond kunnen uitvoeren. De eerste uitkomsten verwachten we dit kwartaal. Intussen krijgen we diverse positieve reacties op de Zorgmonitor van leden, leveranciers en fabrikanten.

Video op Health & Care Day

Op dit moment zijn we bezig met het maken van een leaflet en een korte video waarin we uitleggen wat de Zorgmonitor is, wat je ermee kunt doen en hoe je daarmee kunt bijdragen aan het behalen van de doelstellingen binnen de Green Deal Duurzame Zorg. Op 2 oktober, tijdens de Health & Care Day, laten we de video zien. Natuurlijk kun je dan ook terecht bij onze collega's met je vragen en voor meer informatie. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond? Neem contact op met

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 12 56 89 49