Intrakoop sluit overeenkomst met Plennid

Plennid ondertekening

Directeur Ledenrelaties van Intrakoop, Tim de Jong, en Kees van Rengs, één van de oprichters van Plennid, zetten afgelopen maandag hun handtekening onder een contract dat die samenwerking bezegelt.

Plennid is een prachtig voorbeeld van een duurzame onderneming die een brug slaat tussen de toenemende vraag en zoektocht naar kennis, expertise en skills op het gebied van circulariteit.

GreenDeal 2.0

Intrakoop was ook voor de ondertekening van de Green Deal 2.0 al actief in het domein duurzaamheid en circulariteit, na de ondertekening is zij hier nog meer van doordrongen. In dat kader werd de samenwerking gezocht met Plennid. 

Samenwerking krachtig instrument

Net als Intrakoop, gelooft Plennid sterk in de kracht van samenwerking en is zij een onderneming waarbij het delen van circulaire kennis centraal staat. Circulariteit moet op het hoogste niveau in de onderneming omarmd worden en door de rest van de organisatie gedragen. Waarden en ideeën die Intrakoop deelt. Niet voor niets is een belangrijk Intrakoop credo: samen creëren, samen kennisdelen en samen inkopen.  

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over de samenwerking met Plennid?

Esther Copier
Managing Consultant
  • 06 14 33 33 58