Hulp bij inspecties

Schoonmaak algemeen_web

Als zorgorganisatie krijg je steeds meer te maken met controles en inspecties, audits en compliance-eisen. Om hieraan tegemoet te komen vinden veel zorgorganisaties het wiel opnieuw uit. Dat is tijdrovend, omslachtig en duur. Intrakoop biedt samen met Checkbuster Nxt het inspectieplatform voor teams in de zorg.

Checkbuster is een compleet en gemakkelijk te gebruiken platform voor mobiele apparaten om alle denkbare audits, inspecties, metingen en controles in de zorg te plannen en uit te voeren. In Checkbuster Nxt maak je eenvoudig inspecties aan, wijs je actiepunten tijdens de inspectie eenvoudig toe aan collega’s en/of leveranciers, voeg je foto’s en commentaren toe en bewaak je de opvolging van deze actiepunten. 

Samen is beter dan alleen

Uniek aan de samenwerking met Intrakoop is de exclusieve Intrakoop-bibliotheek. Hierin vind je veel direct toepasbare inspectielijsten om je kwaliteits- en veiligheidsproces te ondersteunen. 
Inspectierapporten of samenvattingen deel je eenvoudig en efficiënt met anderen. Het uitgebreide management dashboard geeft inzicht in inspectieresultaten, openstaande actiepunten, achterstallige uitvoering van inspecties, trends en risico’s en levert daarmee zeer waardevolle managementstuurgegevens. Zo ben je compliant en voldoe je aan de wet- en regelgeving. Dat maakt Checkbuster Nxt dé flexibele en robuuste oplossing voor inspecties. Je kunt de app Checkbuster Nxt downloaden in de App-store of Play-store. 

Deel je favoriete checklist

Heb je als zorgorganisatie een favoriete checklist voor controles, inspecties of audits? Deel ze met collega-zorgorganisaties via de Intrakoop-bibliotheek. Je kunt ze mailen naar Gert-Jan Hemmers van Checkbuster via gert-jan@checkbuster.com.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de overeenkomst van Intrakoop met Checkbuster? Bekijk de overeenkomstinformatie op Mijn.intrakoop.nl voor leden of neem contact op met

Joost Geerlings
Adviseur
  • 06 20 60 39 44