Wie wint de Intrakoop Beste Leverancier Award 2019?

Winnaar Intrakoop Beste Leverancier Award

Welke leverancier krijgt de hoogste algemene waardering van leden? Op basis van bijna 3.400 beoordelingen over de prestaties van leveranciers over ruim een jaar zijn dit de drie genomineerden.

Uit deze leveranciersprestatiemetingen komen - in alfabetische volgorde - als beste uit de bus: Essity TENA (hygiëneproducten), Huuskes (totaalleverancier eten & drinken) en Technische Unie (technische artikelen). Wie van hen de award in ontvangst mag nemen, maken we bekend op ons jaarevent op 7 november 2019. 

Award

De Intrakoop Beste Leverancier Award bestaat sinds 2015. Eerdere winnaars van deze award zijn Mediq Medeco (2015 en 2018, zie foto) en Essity Tena (2016 en 2017). Leveranciers kunnen de award maximaal twee jaar op rij winnen. Met deze prijs willen we als Intrakoop  benadrukken hoe belangrijk goede samenwerking tussen zorgorganisaties en leveranciers is voor de kwaliteit van zorg.

Leveranciersprestatiemeting

De award is gebaseerd op de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting (LPM). Hiermee maken we de prestaties van leveranciers inzichtelijk. De LPM garandeert dat de kwaliteit transparant, objectief en eenduidig wordt gemeten. Leden kunnen de resultaten gebruiken om met leveranciers de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren. Ook zien zij hoe hun leverancier bij andere leden wordt gewaardeerd. Leveranciers kunnen zien hoe zij het doen ten opzichte van hun concurrenten. Sinds de start van de LPM in 2011 zijn er circa 22.000 beoordelingen gedaan.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting? Neem dan contact op met onze collega's van de Servicedesk.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70