Samenvoeging CleanLease en Lips+ een feit

Opvouwen wasgoed_web

Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam CleanLease.

CleanLease gaat verder als landelijk opererende, gespecialiseerde, dienstverlener in textielverzorging en logistiek.

Met de bundeling wil de directie beantwoorden aan de toenemende behoefte van opdrachtgevers aan een betrouwbare partner die in staat is om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, continue kwaliteitsverbetering nastreeft en proces- en kostenoptimalisatie over de gehele keten kan realiseren.

De fusie maakt het mogelijk om structureel te investeren in bijvoorbeeld hoogwaardig duurzaam textiel en in concepten zoals RFID-chipping in linnen en kleding. Daarnaast zal er geïnvesteerd worden in duurzame logistieke oplossingen en milieuvriendelijke productieprocessen. 

De kennis en ervaring waarover beide bedrijven beschikken, wordt nu gedeeld met alle klanten. Dankzij een landelijk netwerk van vestigingen en een sterke lokale betrokkenheid kan CleanLease klantgerichter werken en zo bouwen aan een partnership voor lange termijn waarbij klanttevredenheid voorop staat.

De nieuwe onderneming zal geleid worden door een ervaren management team dat bestaat uit vertegenwoordigers vanuit beide organisaties.

bron: CleanLease

Voor de individuele contracten die CleanLease heeft met leden van Intrakoop zal deze samenvoeging geen verdere consequenties hebben. Voor de individuele contracten die leden van Intrakoop hebben met Lips+ wordt binnenkort duidelijk wat de gevolgen zijn. Voorlopig gaan wij er vanuit dat het nieuwe bedrijf deze integraal overneemt tot de datum waarop deze individuele contracten verlopen. 


Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over onze textieloplossingen? Bel met Astrid.

Astrid Willemsen
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 57 90 38 86