Er zijn weer vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers!

FairBeleg en Kraak-Vers

Onze leverancier Offerman laat ons weten dat de eerste vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers weer verkrijgbaar zijn.

Op korte termijn wordt de productie uitgebreid, zodat iedereen weer kan worden voorzien van een volledig en vertrouwd assortiment vleeswaren in portie- en grootverpakking.

Terugblik

Het zal je niet ontgaan zijn dat Offerman begin oktober op aanwijzing van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), uit voorzorg een recall heeft uitgevoerd voor alle vleeswaren die geproduceerd zijn in hun vestiging in Aalsmeer. Offerman heeft bij de productie van vleeswaren voedselveiligheid altijd voorop staan. Op aanwijzing van de NVWA is de productielocatie in Aalsmeer stil komen te liggen, waardoor zij de afgelopen weken helaas geen vleeswaren konden uitleveren.

Vooruitblik

Inmiddels is de productie van vleeswaren verplaatst naar andere locaties, waardoor de eerste vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers weer verkrijgbaar zijn. De productie zal stap voor stap verder uitgebreid worden. De verwachting is dat op korte termijn weer een volledig en vertrouwd assortiment vleeswaren in portie- en grootverpakking beschikbaar is. 

De korte productiestop heeft de plannen voor de nabije toekomst ongewijzigd gelaten. Zo wordt gewerkt aan een minder milieubelastende verpakking voor de merken FairBeleg en Kraak-Vers. Tevens wordt het vega(n) assortiment uitgebreid.

Omdat het assortiment dagelijks wordt uitgebreid kun je via deze link het actuele assortiment van FairBeleg en Kraak-Vers bekijken

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over wat onze leverancier voor jouw zorgorganisatie kan betekenen? Bel collega Bram Buyserd.

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 12 56 89 49