Zullen we onze vragen over FarmedRX bundelen?

Medisch en Farmacie

De afgelopen tijd hebben we diverse Intrakoop-leden gesproken die klachten en vragen hebben over het elektronisch voorschrijfsysteem FarmedRX. Bij de fabrikant, FarMedvisie, krijgen ze vaak te horen dat het om unieke en incidentele klachten en vragen gaat, die pas aangepakt kunnen worden als er meerdere meldingen zijn. Daarom willen we vanuit Intrakoop alle vragen en klachten bundelen die nog niet opgelost zijn.

Maken jullie ook gebruik van FarmedRX? En wil jij de eventuele vragen en klachten van jullie zorgorganisatie over dit elektronisch voorschrijfsysteem met ons delen? Dan bundelen we ze namens jullie en andere leden en gaan daarover in gesprek met FarMedvisie. 

Aan de hand van deze inventarisatie willen we ook onderzoeken of het mogelijk is een Intrakoop-FarmedRX-gebruikersgroep op te zetten. Hierin kunnen we tips en ervaringen delen, maar ook gestructureerd overleggen met FarMedvisie om onze vragen en klachten te bespreken.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil jij je vragen en klachten over FarmedRX met ons delen en/of deelnemen aan een mogelijke gebruikersgroep? Neem dan contact op met

Jose van Engelen
Contractmanager farmacie
  • 06 23 17 98 07