Leden besparen 87 miljoen euro aan energiekosten

Windmolen

De Intrakoop-prijzen voor energie (aardgas en elektriciteit) lagen in 2019 onder het marktgemiddelde. En dat merken leden die deelnemen aan onze energieovereenkomsten. Zij vermeden hiermee ruim € 87 miljoen aan energiekosten.

Prijzen 2020

Doet je organisatie dit jaar mee met onze energieovereenkomsten? Dan heb je onze definitieve prijzen voor het nieuwe jaar half december ontvangen. Je kunt dan ook direct zien wat in 2019 het voordeel voor je zorgorganisatie was, als je toen hebt deelgenomen aan onze overeenkomsten.

Duurzaam en sociaal

2020 is het tweede jaar van onze hernieuwde energieovereenkomsten. Ook dit jaar kopen we alle elektriciteit duurzaam in. Alle kWh worden dan volledig opgewekt met windturbines. Naast de bewuste keuze voor groen, geven we je meer inzicht in je energieverbruik. Bovendien draagt de leverancier bij aan Social Return on Investment (SROI) om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan werk te helpen. Zo is de zorg duurzamer, goedkoper en socialer uit.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over onze energieovereenkomsten of ook meedoen? Neem contact op met:

David Hoorn
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 52 75 28 84