Data Privacy Day

Mobiel met lock_web

Recent 'vierden' we de internationale Dag van de Privacy. Een belangrijk onderwerp dat eigenlijk continu aandacht zou moeten krijgen.

Vooral in de zorg is privacy meer dan ooit een onderwerp om goed rekening mee te houden en aandacht aan te besteden.

Twee weken geleden kwam een stevig datalek bij KPN naar buiten, voorkom dat jouw organisatie zo in het nieuws komt. Hoe? Door de juiste procedures te implementeren en je personeel alert te maken op privacy, bescherming van persoonsgegevens en cyberveiligheid. 


Wij kunnen je bij al die onderwerpen helpen. Wij beschikken over privacy professionals die op inhuur basis gebruikt kunnen worden om jouw organisatie te helpen met de diverse uitdagingen en eisen die de invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) met zich meebrengt.

Zo kunnen wij en onze partners in dit dossier (Cuccibu en Duthler Associates) je helpen met de bewustwording en training van je personeel, met het controleren en daadwerkelijk checken van je bestaande regels en procedures, met de inhuur van (tijdelijke) Functionarissen voor de Gegevensbescherming en tal van andere privacy gerelateerde zaken.

Deel dit artikel

Neem contact op

Bel onze collega Patrick van Lonkhuijzen die je hierover alle informatie kan geven. En ja, die informatie is voor iedereen beschikbaar, niet beveiligd en juist bedoeld om te verspreiden.

Patrick Van Lonkhuijzen
Consultant
  • 06 55 72 12 81