Linda van Lievenoogen in bestuur VKGE

Linda van Lievenoogen VKGE

Linda van Lievenoogen, inkoper/productmanager Eten & Drinken, is toegetreden tot het bestuur van de VKGE (Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg). De kans om bestuurlijke ervaring op te doen in een vertrouwde omgeving maakte haar enthousiast. Linda: “De VKGE is een netwerkgroep met een rijk verleden. Het is een hechte club waarbij ik mij thuis voel. Ik lever met mijn kennis en ervaring dan ook graag een bijdrage aan hun toekomstplannen.”

Kennis en ervaringen delen

De VKGE heeft onder andere als doel de samenwerking tussen leden te vergroten. Met het delen van kennis en ervaringen help je elkaar en het vakgebied verder. Een thema dat Linda en andere collega’s binnen Intrakoop ook als uitgangspunt nemen bij de dagelijkse contacten met onze leden en leveranciers. Een groot netwerk bij zowel zorginstellingen als leveranciers helpt haar hierbij. In deze nieuwe rol zal ze haar contacten verder uitbreiden en verdiepen waarbij ze nog makkelijker als verbinder tussen diverse partijen kan optreden. 

VKGE

De Vereniging Keukenmanagement Gezondheidszorg (VKGE) is een kennisplatform dat zich sinds 1981 actief inzet voor de professionalisering van de voedingsverzorging binnen de Nederlandse gezondheidszorg. De leden zijn leidinggevende vakgenoten zoals managers voeding, hoofden facilitair bedrijf, hoofd voedingsassistenten etcetera die zowel werkzaam zijn in profit als non-profit organisaties.

We wensen Linda veel succes en werkplezier als aspirant-bestuurslid bij de VKGE. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83