Kom jij ook naar het congres Duurzaam inkopen in de zorg?

GreenDeal-illustratie nb

Op 11 juni organiseren Intrakoop, Nevi, MilieuPlatformZorg, MVO Nederland en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een landelijk congres over duurzaam inkopen in de zorg. (In verband met de uitbraak van het coronavirus is dit congres inmiddels uitgesteld naar 4 maart 2021)

Verduurzaming begint immers bij een goed inkoopproces. Hoe gaan we er samen – zorgorganisaties, leveranciers en andere betrokkenen - voor zorgen dat producten minder belastend zijn? Hoe voorkomen we verspilling en organiseren we afvalstromen? 

Doel

Sinds de Green Deal Duurzame Zorg zijn er veel initiatieven genomen om de zorg te verduurzamen. Dit congres biedt je de kans inspiratie op te doen én kennis en ervaringen over uiteenlopende initiatieven te delen. Zodat je zicht krijgt op welke inkooptools en criteria je kunt gebruiken en weet wat je kunt doen om jouw zorgorganisatie duurzamer te maken. Zo zetten we samen stappen om bij te dragen aan minder CO2-uitstoot en een duurzame wereld.

Save the date

Ben je inkoopmanager, inkoper, contractmanager, manager onderhoud, facilitair manager, duurzaamheidscoördinator of MVO-coördinator bij een zorgorganisatie? Reserveer 11 juni alvast in je agenda! En kom dan naar De Rijtuigenloods in Amersfoort.

 
 

Deel dit artikel