Beschikbaarheid artikelen Technische Unie

LED

Diverse leden stellen vragen over de verkrijgbaarheid van producten van de Technische Unie, op korte en langere termijn. Wat mag je van deze Intrakoop-leverancier verwachten?

De focus van de Technische Unie ligt op dit moment op toeleveranciers en producten met hoge omloopsnelheden die het meest van belang zijn voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van haar klanten. Op korte termijn verwacht het bedrijf aan haar hoge uitleveringsgraad te kunnen voldoen. Welke producten op voorraad zijn, kun je inzien je op haar site. 

Op middellange termijn zal de verkrijgbaarheid van producten kunnen stagneren door internationale leveringsproblemen. Om hierop zo goed mogelijk te anticiperen heeft de Technische Unie regelmatig contact met haar toeleveranciers om de beschikbaarheid van materialen te monitoren en knelpunten te inventariseren. Heb je een forecast van de kritische materiaalbehoefte van je zorgorganisatie? Laat het de Technische Unie weten om daar tijdig op te kunnen inspelen.

Voor meer informatie kun je terecht bij de kantoren en servicecentra van de Technische Unie of kijk op www.technischeunie.nl.

 

Deel dit artikel