Hulp bij ontruimen en ontsmetten van een woonruimte

Verhuizen

De druk in de zorg is groot en er zijn vanwege het coronavirus veel sterfgevallen te betreuren. Hoe zorg je ervoor dat de ruimte weer snel beschikbaar komt voor een nieuwe bewoner? Mondial Movers biedt hiervoor een oplossing.

Mondial Movers heeft als dienstverlening het uitruimen en bezemschoon opleveren van een woning of woonruimte. In verband met de mogelijkheid dat de bewoner besmet was met het coronavirus zijn zij een samenwerking aangegaan met Dolmans. Dolmans is als calamiteitendienstverlener onder andere gespecialiseerd in het grondig reinigen van de inventaris en woning zelf. Dit voorkomt verdere verspreiding van het virus en biedt de mogelijkheid snel een nieuwe cliënt te plaatsen. De tijdelijke opslag van inventaris kan op twee manieren plaatsvinden. Lees hier de mogelijkheden.

Meer informatie

Meer informatie over de oplossingen die Mondial Movers biedt voor de zorg lees je op hun website. Ook is er een mogelijkheid om jouw medewerkers thuis een gezonde werkplek te bieden. Het verplaatsen van de werkplek van kantoor naar huis is binnen enkele dagen geregeld. 

 

Deel dit artikel