Prijsontwikkelingen AGF assortiment

Intrakoop Foodcongres 2017

In een eerder nieuwsbericht gaven wij aan dat bepaalde producten, in specifiek AGF, wijzigingen ondervinden in prijs en beschikbaarheid.

Oorzaken hiervan zijn verlengde productieketens (langere lead time) door personeelstekorten, slechtere oogsten door weerseffecten en logistieke aanpassingen doordat er weinig tot geen retourvracht is. 

Contractafspraken

Met alle leveranciers zijn wij hierover in gesprek en houden wij de actuele situaties scherp in de gaten. Contractueel kunnen voedingsleveranciers zich beroepen op de calamiteit ‘corona’ waardoor bepaalde ‘prijsvast’-afspraken (tijdelijk) worden gewijzigd. Begrijpelijk kunnen we natuurlijk niet alles afwentelen op de huidige crisis. Het is daarom belangrijk goed met elkaar te blijven communiceren hierover. 

Specifieke informatie

Heb je vragen of opmerkingen over prijswijzigingen die je opvallen, stel ze gerust aan jouw contactpersoon bij Intrakoop en/of aan de accountmanager van je voedingsleverancier.

Is jouw organisatie ingetekend op de overeenkomst met Van Hoeckel? Log dan in op 'mijn intrakoop voor leden' en lees specifieke informatie over deze prijsontwikkelingen bij jouw contractgegevens.  

 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Winnie van Besouw
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 82 52 23 39