Extra schoonmaakmedewerkers beschikbaar

Schoonmaak algemeen_web

In zorginstellingen is een goede hygiëne van groot belang om de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan. De uitbraak van het coronavirus vraagt om extra maatregelen op dit vlak omdat protocollen specifieke schoonmaakactiviteiten eisen. Daarnaast explodeerde de vraag naar schoonmaakmedewerkers door de enorme toename van patiënten in de acute zorg. Onze leveranciers kunnen hier gelukkig aan voldoen.

Alhoewel de druk in de zorg toenam, zaten schoonmaakmedewerkers van andere branches thuis vanwege de sluiting van scholen, kantoorgebouwen en sportverenigingen. Door deze schoonmaakmedewerkers in snel tempo op te leiden zijn zij nu beschikbaar om de zorg te ondersteunen. Zowel Asito, Gom Zorg als Hago Zorg bieden de mogelijkheid tot extra inhuur van gekwalificeerde schoonmaakmedewerkers. 

Dus heb je tijdelijk extra handen nodig? Neem dan contact op met jouw leverancier en vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Hago Zorg
Evelien van Zon
088-0990880

Gom Zorg
Stefan Majoor
088-2986300

Asito
Liesbeth van Meerkerk
06-14339270

Deel dit artikel

Neem contact op

Benieuwd hoe Intrakoop jou kan begeleiden bij de inkoop van schoonmaakdiensten? Neem contact op met:

Jolanda van Dinteren
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 32 61 46