Inzicht in je energieverbruik? Volg dit webinar

Softwarelicenties

We merken dat de zorgsector heel langzaam en met beleid weer aan reguliere werkzaamheden toekomt, na de uitbraak van het coronavirus in Nederland. Ook als het om onderwerpen zoals (duurzame) energie gaat. Misschien een goed moment om te horen en zien hoe je makkelijk inzicht krijgt in je energieverbruik om energie te besparen?

Vandaag hebben we het eerste webinar over onze online energiebenchmark gehouden. Inkoper/productmanager Jesse Schrama heeft een aantal zorgorganisaties uitleg gegeven over deze nieuwe tool. Sommige leden vanuit huis, anderen op kantoor. Het aantal deelnemers is beperkt, zodat er volop gelegenheid is voor het stellen en beantwoorden van vragen. Communiceren via een webinar is even wennen. Maar het grote voordeel is dat het erg laagdrempelig is en veel reistijd en CO2-uitstoot bespaart.

Wil jij ook inzicht in je energieverbruik en ben je benieuwd hoe de nieuwe online energiebenchmark je daarbij kan helpen? Je kunt je nog opgeven voor het webinar van 14 mei om 10.00 uur en houd anders onze agenda in de gaten voor nieuwe data.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over het webinar over de online energiebenchmark? Neem dan contact op met

Jesse Schrama
Consultant Duurzaamheid
  • 06 46 13 54 46