Samen werken aan strategie 2021–2024

Personeel & Verzekeringen

De coronapandemie heeft het speelveld in de zorg stevig veranderd. Samenwerken blijkt belangrijker dan ooit. Ook als het om inkopen gaat. Hoe kunnen we samen, als inkoopcoöperatie van de zorg, voor de komende jaren de juiste keuzes maken en voor en met je organisatie de juiste dienstverlening ontwikkelen?

Ledenbetrokkenheidsonderzoek

De actieve medewerking en input van jullie en andere leden is voor ons essentieel bij het ontwikkelen van onze nieuwe strategie voor de jaren 2021-2024. Daarom hebben we alle hoofdcontactpersonen en bestuurders 13 mei  gevraagd mee te werken aan een ledenbetrokkenheidsonderzoek.

Het doel van het onderzoek is leden te vragen naar de mate waarin ze zich betrokken voelen bij de coöperatie. De vragenlijst is gebaseerd op vragen van de Nationale Coöperatieve Raad (NCR), bedoeld om een vergelijking met andere coöperaties mogelijk te maken. De antwoorden worden anoniem verwerkt door de NCR en Motivaction. 

Met het beantwoorden van deze online vragenlijst helpen jullie en andere leden onze gezamenlijke coöperatie sterker te maken. Als je een uitnodiging hebt ontvangen om mee te werken aan dit onderzoek, hopen we  dat je 12 minuten kunt vrijmaken om de online vragen voor 26 mei te beantwoorden. In het belang van inkoopsamenwerking in de toekomst. Juist nu. Alvast bedankt voor je medewerking. 

 

Deel dit artikel