Veiliger, efficiënter en prettiger werken?

Inrichting en Kantoor

Het coronavirus zorgt voor een uitdaging om veilig en verantwoord te kunnen blijven werken. Naast persoonlijke beschermingsmiddelen zijn er veel praktische oplossingen om ruimtes zo in te richten dat je kunt voldoen aan de huidige maatregelen.

Afstand houden is een belangrijke maatregel om verspreiding van het coronavirus te vertragen of te voorkomen. Maar hoe houd je medewerkers, cliënten en bezoekers op de aanbevolen 1,5 meter afstand van elkaar?  Met enkele simpele ingrepen voor op de werkvloer of op kantoor is dit te realiseren. Manutan heeft hiervoor diverse oplossingen zoals vloermarkering, veiligheidshekken, tape en scheidingswanden. Bekijk hier het volledige assortiment .

Veilige werkomgeving

Als leverancier van Intrakoop denken zij graag met je mee over de ondersteuning op het gebied van een veilige werkomgeving. Dit heeft naast het afstand houden ook betrekking op persoonlijke bescherming, kantoor- en locatie-oplossingen. Het geven van advies over de inrichting van kantoor, magazijn, werkplaats en buitenterrein is hierbij een aanvullende service. Waarna zij graag de realisatie van het project op zich nemen. 

Meer informatie over het complete assortiment en adviesmogelijkheden lees je op de website of vraag direct advies

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Monique Mensink
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 81 09 32