Checkbuster introduceert een nieuw platform

Schoonmaak algemeen_web

De coronacrisis heeft dit nog eens extra duidelijk gemaakt. Maar hoe raak je als deskundige infectiepreventie, als afdeling en uiteindelijk als organisatie écht 'in control'? Inspecties spelen daarbij een belangrijke rol.

Hygiëne-inspecties en audits via app

Onze leverancier Checkbuster biedt een platform om diverse hygiëne-inspecties en audits snel en doeltreffend uit te voeren met behulp van een gebruikersvriendelijke app op tablet of telefoon. Vervolgens kan je die  inspectierapporten eenvoudig delen met diverse belanghebbenden.

Veel organisaties in de zorg gebruiken Checkbuster al en voor hen is er goed nieuws in de vorm van een opvolger van de vertrouwde app: Checkbuster NXT. In deze nieuwe app zijn nieuwe en verbeterde functionaliteiten toegevoegd die het nog beter mogelijk maken écht 'in control' te zijn. Denk aan een flexibele planningsmodule van toekomstige inspecties en een krachtige taakmanagementmodule om noodzakelijke verbeteracties naar aanleiding van audits op gebied van infectiepreventie te monitoren. Checkbuster NXT is nu al beschikbaar voor bestaande en nieuwe gebruikers. In de tweede helft van het jaar zal de huidige app worden uitgefaseerd en worden bestaande gebruikers actief benaderd en begeleid naar het nieuwe Checkbuster NXT platform.

Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website van Checkbuster 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden die Checkbuster biedt? Bel met

Joost Geerlings
Adviseur
  • 06 20 60 39 44