Het 'nieuwe normaal' op jouw (thuis)werkplek

afbeelding floor plan covid-19 2

De coronapandemie zorgt voor wijzigingen op allerlei vlakken waaronder aanpassingen in onze werkomgeving. Het advies blijft vooralsnog om zoveel mogelijk thuis te werken. Kan dit niet dan is het noodzakelijk je werkplek zo in te richten dat je er veilig en verantwoord kunt werken.

Onze leveranciers bieden hiervoor diverse oplossingen en denken graag met je mee.

Inrichting kantoor 

Van samen werken, vergaderen en lunchen met een groep collega’s in een ruimte naar een werkomgeving met een kleinere bezetting per dag, maatregelen wat betreft hygiëne en looproutes om zo min mogelijk in contact te komen met elkaar. Het is wennen maar het is voor nu een noodzakelijke oplossing. Is jouw werkomgeving al ingericht volgens de nieuwe richtlijnen? Van tijdelijke oplossingen tot het opnieuw inrichten van een volledige kantoorruimte. Onze leveranciers ondersteunen jou hierbij.  

Professionele thuiswerkplek

Er wordt sinds het begin van de coronacrisis massaal thuis gewerkt. Ook door medewerkers die voorheen af en toe of zelfs helemaal niet thuis werkten. Thuiswerken zal, nadat de maatregelen vanuit de overheid verder worden versoepeld, een vaste plaats blijven innemen in onze manier van werken. Waar nu met een laptop aan de keukentafel wordt gewerkt gaan werkgevers en werknemers op zoek naar meer professionele hulpmiddelen om hun thuiswerkplek in te richten. Een rustige werkplek met de juiste ergonomische instellingen werkt prettiger en draagt bij aan het voorkomen van fysieke klachten. Een belangrijk aspect om eventuele benodigde aanpassingen vanuit de werkgever te faciliteren. 

Zowel Ahrend, Lyreco, Office Depot als Technische Unie bieden oplossingen voor de inrichting van een veilige en efficiënte (thuis)werkomgeving. 

Ahrend deed onderzoek naar de nieuwe werkrealiteit. De nieuwe Ahrend Clear Collection sluit hier mooi op aan.

Lyreco ondersteunt een veilige werkplek zowel op kantoor als in een thuiswerkomgeving

Office Depot biedt diverse hulpmiddelen voor een veilige werkomgeving. Bekijk de catalogus.

Technische Unie introduceert de BeSafe Wall voor een veilige anderhalvemetersamenleving.

Meer informatie

Op de leverancierspagina’s staat extra informatie per leverancier en vind je de contactgegevens. Bel gerust voor een afspraak of advies!

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten? Onze collega's helpen je graag verder.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70