Nieuwe Intrakoop-overeenkomst voor inhuur zzp-ers

Verzorgende bij patient_web

Begin juli hebben we een raamovereenkomst afgesloten met PIDZ (Professionals In De Zorg). Daardoor kun je als Intrakoop-lid tegen aantrekkelijke tarieven zelfstandige zorgprofessionals inzetten via hun online platform. Je kunt er opdrachten plaatsen voor zorgprofessionals die bij PIDZ zijn ingeschreven. Zo komen vraag en aanbod direct bij elkaar.

PIDZ heeft 13 vestigingen verspreid over Nederland. Hun netwerk bestaat uit ruim 5500 zelfstandige zorgprofessionals, zoals helpenden(+), verzorgenden IG, begeleiders en verpleegkundigen niveau 4 en 5. In een online database kun je 24/7 op basis van specifieke wensen en eisen zoeken naar de juiste zorgprofessional voor je organisatie.  

Daarnaast kun je hen ook inschakelen voor zorgprofessionals op detacheringsbasis. Als de gewenste zorgprofessional niet in hun netwerk zit, gaat een speciaal team voor je op zoek. PIDZ biedt hun zzp-ers en detacheringskrachten ook onderwijs en ontwikkeltrajecten aan. Zo kunnen deze zorgprofessionals zich blijven ontwikkelen.

Veel zorginstellingen kennen PIDZ inmiddels als een onmisbare partner. Reden voor Intrakoop om een raamovereenkomst met deze organisatie af te sluiten. We hebben samen aantrekkelijke tariefvoordelen voor Intrakoop-leden afgesproken. En net als bij andere Intrakoop-raamovereenkomsten zijn juridische aspecten en de AIVG-module PNIL al geregeld. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze nieuwe raamovereenkomst met PIDZ? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72