Een duurzamer kantoor met de Lyreco recyclebox

Duurzaamheid

Het recyclen van materialen vindt op steeds bredere schaal plaats. Ook in een kantooromgeving wordt veel materiaal weggegooid dat hiervoor geschikt is. Lyreco introduceert daarom de recyclebox voor kantoormaterialen. Door het apart inzamelen van voorwerpen als pennen, kunststof insteekhoezen en lijmmateriaal, kunnen deze vervolgens op een juiste manier worden verwerkt en als grondstof voor een nieuw product dienen.

Er worden in de Benelux jaarlijks zo’n 150 miljoen balpennen weggegooid, en een grote berg andere kantoormaterialen zoals gummen, paperclips, nietmachines, enz. Dit is bij elkaar een aanzienlijke hoeveelheid afval dat gewoon in de restafvalstroom verdwijnt. Niet nodig en zeker niet duurzaam. Door het bestellen van de Lyreco recyclebox kun je een bijdrage leveren om deze berg te verminderen en start je direct met een duurzamere oplossing.

Kijk op de website van Lyreco naar de mogelijkheden of neem contact met hen op voor meer informatie. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Bert Baan
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 53 21 55 23