De mogelijkheden van Jumbo voor jouw zorgorganisatie

Bezorger Jumbo

Meer dan 55 zorgorganisaties maken gebruik van de samenwerking tussen Intrakoop en Jumbo. De vernieuwde overeenkomst met Jumbo biedt naast een uitgebreid assortiment vele andere voordelen.

Bijvoorbeeld op financieel en administratief vlak met onder andere een handige besteltool met een bestelaccount per locatie. Ook biedt deze tool inzicht in vorige bestellingen en spaar je automatisch mee met spaaracties.

Het bezorgen van jouw bestelling wordt op vaste momenten gegarandeerd en geeft de flexibiliteit om extra momenten te plannen die tot 24 uur van tevoren te wijzigen zijn. 

“Samen dingen doen vinden wij heel belangrijk. Door het online bestellen en laten bezorgen, houd ik daar meer tijd voor over. En ik hoef me nergens zorgen over te maken; als er iets niet goed gaat, wordt het altijd netjes opgelost.” 
Geraldine van de Pol - Coördinerend begeleider bij Philadelphia, locatie Kombuis

“Intrakoop ziet Jumbo als een ondernemende en veelzijdige partij, een (online) retailer met een breed assortiment dat volop kansen biedt voor de zorg.” 
Linda van Lievenoogen - Inkoper/productmanager Eten & Drinken bij Intrakoop

Wil je de complete presentatie ontvangen met daarin alle uitleg over Jumbo als zorgleverancier? Mail ons en je ontvangt hem zo spoedig mogelijk.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je direct contact met ons om meer te horen over de overeenkomst met Jumbo? Bel dan met:

Ido Verbree
Adviseur Care
  • 06 50 51 47 92