Hackersgroepering actief in de zorg!

Sentinel One De Posten

Recent zagen we een aantal berichten over een actieve hackersgroep die aanvallen uitvoert op zorgorganisaties.

In de vakmedia lazen we een oproep van Z-CERT om alert te zijn op dit soort activiteiten.

Z-CERT is de cybersecurity-organisatie voor de zorg, www.z-cert.nl. In de dagelijkse Skipr nieuwsbrief stond gisteren een uitgebreid artikel over het hackerscollectief SilverFish en het feit dat mogelijk aan tiental Nederlandse zorgorganisaties getroffen is door aanvallen van hen. 

Intrakoop heeft een aantal medewerkers die jouw organisatie kunnen helpen met de diverse uitdagingen die er spelen rondom cyber security. Helaas een actueel thema met mogelijk ernstig gevolgen voor je organisatie. Daarom hier de link naar het artikel op de Skipr-website.

Mocht je meer willen weten over wat Intrakoop op dit gebied voor je kan doen, aarzel dan niet om één van onze collega's in te schakelen om je hiermee te helpen. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Fred Schellens
Consultant
  • 06 82 52 92 62