Intrakoop werkt mee aan congres HRM in de Zorg

Verpleegkundige met patient en ontbijt

Op 21 september is het jaarlijkse congres over HRM in de zorg in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Simone Nicolaes van Intrakoop zal daar samen met Luc Dahlmans en Karin Zelissen van Daelzicht, Martine Zuidema van Quarijn en Bertrand Prinsen van Labor Redimo een rondetafelsessie verzorgen over PNIL (Personeel Niet In Loondienst).

Grip en regie op PNIL: een kans voor strategisch HRM-beleid?

HR heeft een sleutelrol in het organiseren van de gewenste capaciteit. Toch is de inhuur van personeel vaak versnipperd over afdelingen en locaties, omdat HR de handen vol heeft aan vaste medewerkers. Met als gevolg: weinig regie en grip op inhuur én forse inhuurkosten. Tijdens deze sessie vertellen Daelzicht en Quarijn samen met Intrakoop en Labor Redimo hoe zij omgaan met Personeel Niet In Loondienst (PNIL) binnen hun strategisch HRM-beleid. 

HRM in de Zorg… nooit meer hetzelfde?

Onze rondetafelsessie is onderdeel van het jaarcongres HRM in de Zorg dat in het teken staat van het thema Nooit meer hetzelfde? Zal het door Covid-19 nooit meer hetzelfde zijn? Kunnen we spreken van een Nieuw Normaal? HRM in de Zorg is al 15 jaar het jaarcongres voor en door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor je zorgorganisatie. Uiteraard houdt de organisatie zich aan de actuele RIVM/overheidsrichtlijnen.

Deelname met korting

Wil je meer weten over het congresprogramma? Kijk op de site van HRM in de Zorg. Voor aanmelden ga je naar www.hrmindezorg.nl/aanmelden. Als Intrakoop-lid krijg je 50 euro korting bij inschrijving, als je de volgende code gebruikt: IK50HRZ.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over PNIL en wat Intrakoop voor je kan betekenen? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72