Succesvol eerste webinar InCoop

Strategie intrakoop

Op donderdag 16 september vond het eerste webinar over InCoop plaats. Na afloop waren de deelnemers enthousiast.

In het begin van het webinar werd door Jaap Schonenburg (adviseur bij Intrakoop) en Jorrit Willems (oprichter InCoop) uitgelegd wat de essentie van de digitale ontmoetingsplek is en werd de samenwerking die Intrakoop is aangegaan met InCoop verder geduid. Belangrijkste reden is dat gedurende de totstandkoming van de nieuwe Intrakoop strategie voor de periode 2021-2024 vanuit de leden de vraag naar kennis en ervaring in het inkoopproces naar voren kwam. In de samenwerking met InCoop wordt aan die belangrijke vraag voldaan. 

Demo

Aansluitend werd een demo gegeven van het platform en zijn de website en alle onderdelen daarvan verklaard aan de deelnemers. In de interactieve sessie van het webinar konden alle vragen gesteld worden die vervolgens naar tevredenheid zijn beantwoord.  Aanwezig waren vertegenwoordigers van  WilgaerdenLeekerweide en GGZ Rivierduinen.

Het webinar werd afgesloten met een dialoog waarin van gedachten werd gewisseld over hoe InCoop verder ontwikkeld kan worden. Met name om aan een tweetal belangrijke vragen van leden te voldoen: Hoe kunnen we meer transparantie in het inkoopproces krijgen en kunnen we onderling informatie delen om inkoopprocessen te verbeteren?

Ook een webinar over InCoop bijwonen?

Dat kan, er zijn in de komende weken nog vijf mogelijkheden om deel te nemen, klik hier voor de agenda

Deel dit artikel

Neem contact op

Jaap Schonenburg
Adviseur Care
  • 06 82 20 31 58