Deelnemers gezocht voor Digitalisatievolwassenheid onderzoek

Digital transformation

Onze leverancier Konica Minolta zal, in samenwerking met collega’s van ons segment ICT, de komende tijd de Intrakoop leden benaderen voor deelname aan het Digitalisatievolwassenheid onderzoek.

Op basis van 4 dimensies (technologie, processen, people en organisatie) zullen er in dit onderzoek vragen worden gesteld. Het onderzoek is gebaseerd op 28 vragen waarmee de mate van digitalisatievolwassenheid van de zorgsector wordt gemeten en afgezet tegen de individuele deelnemende Intrakoop leden. 

Dagelijks te maken met digitalisatie vraagstukken?

 Voor het onderzoek worden de IT-managers/Informatiemanager en de Compliance Officer/Security Manager benaderd. Zij hebben dagelijks te maken met digitalisatie vraagstukken en kunnen een representatief beeld schetsen van hun organisatie. De resultaten van dit onderzoek geven inzicht in het feit waar de diverse zorgorganisaties staan en welke vervolgstappen er genomen kunnen worden om naar een hogere digitalisatievolwassenheid te komen. 

Op maat gemaakt rapport per deelnemer

Voor deelnemende organisaties zal een op maat gemaakt rapport worden gemaakt dat gebruikt kan worden voor het aanscherpen van de digitalisatie strategie. Het inzetten van digitalisatie om de administratieve lasten van het zorgpersoneel te verlagen, waardoor er meer tijd vrij gemaakt wordt voor het leveren van zorg, zal een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van de personeelsuitdaging binnen de zorgsector. We vragen jullie dan ook nadrukkelijk om deel te nemen aan dit onderzoek.

Konica Minolta heeft een speciale landingspagina voor haar health & care propositie gemaakt, die vind je hier.

Meer weten?

Onze collega Simon Kuipers kan je alles over dit onderzoek vertellen. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Simon Kuipers
Productmanager ICT
  • 06 54 77 10 26