Ter inspiratie: een Paris Proof routekaart

Vattenfall.infographic paris proof zorgsector

Heb jij voor je zorginstelling al een Paris Proof routekaart opgesteld? Ter inspiratie deelt Vattenfall haar eigen Paris Proof routekaart. Deze leverancier denkt graag met je mee.

Vattenfall heeft als ambitie om een fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken. Door haar wind- en zonneparken flink uit te breiden en tegelijkertijd de fossiele opwekking van energie af te bouwen. Het bedrijf vertaalt deze ambitie ook door naar de verduurzaming van eigen vastgoed. 

Vattenfall heeft de handen in één geslagen met Dutch Green Building Council. Een organisatie die als missie heeft om samen met haar partners de gebouwde omgeving in Nederland per 2040 Paris Proof te maken. Dat betekent dat het energieverbruik van de gebouwde omgeving in Nederland met twee derde omlaag moet om de doelen van het Parijse Klimaatakkoord te halen.

Ook Vattenfall wil in 2040 Paris Proof zijn. Dat betekent dat in alle eigen kantoren het verbruik minder dan 50 kWh per m2 wordt. Om dat doel stapsgewijs te behalen heeft het bedrijf de routekaart uitgestippeld.

Meer weten? Kijk op de site van Vattenfall

Deel dit artikel