Privacy consultants bieden ondersteuning op alle niveaus

Inkoopdiensten op maat

Om leden tijdelijk te ontlasten of langduriger bij te staan op het vlak van privacy en AVG bieden we FG ondersteuning aan. Onze privacy consultants hebben de meest recente kennis én een schat aan werkervaring die zij graag ook voor jouw zorgorganisatie inzetten.

De AVG beschrijft een minimum eisenpakket waar de rol van de FG (Functionaris Gegevensbescherming) aan dient te voldoen. Vanuit Intrakoop zal dat minimum altijd onderdeel zijn van de invulling van de rol van FG. Daarbij zijn er uiteraard zaken waarvan Intrakoop samen met het lid zal  onderzoeken welke extra gewenst zijn en hoe daar invulling aan kan worden gegeven.

Opdrachten waar de kennis en vaardigheden van de privacy consultants worden ingezet zijn onder andere:

  • Het doorlichten van e-health en communicatie tools wat betreft veiligheid,  betrouwbaarheid, privacy, certificering, aansprakelijkheid, controleprocedures; 
  • Ondersteuning bij security projecten;
  • Advies ten aanzien van datalek vraagstukken.

Tijdens iedere opdracht vindt regelmatig een evaluatie plaats zodat er, indien gewenst, tijdig bijgestuurd kan worden op inhoud of inzet van uren. 

De reactie van een lid uit het midden van het land willen we je niet onthouden: “Wij zijn zeer tevreden over de inzet van Fred Schellens. Fred denkt erg goed mee bij het ontwikkelen van ons beleid en het borgen daarvan, geeft gevraagd en ongevraagd advies, durft kritisch te zijn en ook onze waarden die wij hanteren in onze werkwijze weet hij goed te gebruiken en uit te dragen. Kortom, wij zijn een zeer tevreden klant. Fred is ook al goed bekend in de organisatie en lid van een kennisgroep AVG. Medewerkers weten hem te vinden als vraagbaak en ook de OR, CCR en het MT worden door Fred goed geïnformeerd. Ik hoop nog lang gebruik te kunnen maken van de kennis en inzet vanuit Intrakoop.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Fred Schellens
Privacy Consultant
  • 06 82 52 92 62