Collectief inkooptraject (elektrische) lease auto's 2022

Elektrisch tanken

Onder begeleiding van AURiX, de mobiliteitspartner van Intrakoop, wordt een inkooptraject gestart om gezamenlijk leaseauto's in te kopen.

Wij weten dat bij veel zorginstellen wel één of meerdere auto’s rijden. Deze voertuigen zijn veelal geleased of in enkele gevallen nog in eigendom aangeschaft. Het vervangen van deze auto’s of bussen neemt veel tijd in beslag. Zeker met de duurzaamheid doelstellingen die er bij vele zorginstellingen liggen. Al dan niet elektrisch rijden roept veel vragen op, denk aan…
• Is de actie radius van deze auto of bus wel genoeg ?
• Wij hebben de green deal onder tekent, moeten we nu elektrisch gaan rijden of kan ik ook nog een benzine auto/bus bestellen ?
• Hoe gaat het dan met het laden ? 
• Waar bestel ik een laadpaal of hoe krijgt de medewerker thuis de kWh vergoed ?

Ga je in 2022 nieuwe (elektrische) auto’s of bussen bestellen ? Schrijf je in voor dit collectief inkoop traject.

Dit traject is geschikt voor verschillende type auto’s. Je kunt hierbij denken aan (kleine) leaseauto's die veelal worden ingezet bij thuiszorg,- kraam of de bloedprik organisaties, of caddy’s achtige busjes die weer geschikt zijn voor de technische dienst, maar ook busjes die worden ingezet ten behoeve van het persoonsvervoer. Schroom ook niet om in te schrijven als je op zoek bent naar leaseauto’s die rijden op benzine. Middels dit inkooptraject stellen we namelijk zes ‘ultieme zorgauto’s’ samen die aansluiten bij jullie programma van eisen. Door hierin als collectief op te trekken creëren we gezamenlijk inkoopvolume en kennisdeling.

Meer informatie over dit inkooptraject vind je op de Intrakoop Inkoopcommunity

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over dit inkooptraject? Neem dan contact op met

Richard Vermeltfoort
Adviseur Care
  • 06 55 80 63 85