Spullen over na de voorraadtelling?

Man met symbool circulariteit

Rond de jaarwisseling inventariseren veel zorgorganisaties hun voorraden. Hebben jullie deze inventarisatie ook achter de rug? Zijn jullie verschillende spullen tegengekomen die jullie zelf niet meer gaan gebruiken? Wie weet komen ze een collega-zorgorganisatie goed van pas. Plaats je boventallige spullen daarom op het Intrakoop Deelplatform voor de zorg. Het scheelt jullie kosten en opslagruimte, het levert misschien zelfs iets op en weggooien kan altijd nog.

Hoe werkt het Intrakoop Deelplatform

Alle leden van Intrakoop hebben een gratis account voor deze speciale marktplaats voor de zorg. Je kunt er alles eenvoudig en veilig regelen voor verkopen, verhuren, kopen, ruilen of weggeven van producten met andere zorgorganisaties. Van het plaatsen van je advertentie tot en met de sluiting van de deal, de betaling en het transport. Onze logistieke partner Schotpoort Connect zorgt ervoor dat je producten betrouwbaar en duurzaam worden vervoerd. 

Ga naar het Intrakoop Deelplatform en doe er je voordeel mee.

Ontwikkelingen in 2022

Samen met jullie en andere leden werken we dit nieuwe jaar verder aan minder inkoop, meer hergebruik en minder verspilling. Daarom bekijken we hoe we circulaire initiatieven van leveranciers een plek op het Intrakoop Deelplatform kunnen geven. En om je producten met organisaties voor goede  doelen te kunnen delen, zijn we bezig met een doneerknop.

Vragen of suggesties over het Intrakoop Deelplatform? Laat het weten aan Daan van Gent of Joost Geerlings.

Deel dit artikel