Grip op al je vastgoeddata

Ondertekening samenwerking Intrakoop en HUMBLE

Op 11 januari hebben HUMBLE en Intrakoop een overeenkomst ondertekend om leden samen te ondersteunen bij het beheren van hun vastgoedmanagement. Je kunt als zorgorganisatie daardoor gebruik maken van het unieke dashboard van HUMBLE. Daarmee heb je met een druk op de knop inzicht over jouw totale vastgoedmanagement.

Waarom samenwerken met HUMBLE?

Nadat we met HUMBLE in contact zijn gekomen, hebben wij hen vergeleken met andere marktpartijen met een vergelijkbare dienstverlening. Maar geen partij was zo compleet als HUMBLE. Ook hebben we tijdens ledendialogen de dienstverlening van deze leverancier met leden besproken. Zij reageerden erg positief. En HUMBLE heeft direct iets met hun feedback gedaan. Voor ons dus alle reden om met deze leverancier een exclusieve samenwerking aan te gaan.

Wat levert deze samenwerking je zorgorganisatie op?

In het dashboard van HUMBLE staan alle vastgoeddata en je wettelijke verplichtingen online op een centrale plek. Van gebouwinformatie tot activiteiten en gebreken. Het dashboard zorgt ervoor dat alle losse apps en tools in je gebouwen met elkaar gekoppeld zijn. Ook die van je externe installateurs, onderhoudsmonteurs en van je interne collega’s, bijvoorbeeld de technische dienst. Deze informatie is 24/7 bereikbaar voor iedereen die je toegang geeft.

Zo heb je simpelweg controle. Het dashboard laat zien wat je verplichtingen en activiteiten zijn en geeft je inzicht in de status van je vastgoed. Je hebt in dit dasboard ook een compleet overzicht van je begrotingen waarmee je kunt plannen richting toekomst. Zo kun je beter je koers bepalen en kunnen je partners transparant bijdragen aan de status en waarde van je gebouwen.

 

Deel dit artikel