Hoe houd je je medewerkers fit? Geef ze de Sports Gift Card!

Telefoonband

Wie zijn het hardst nodig in Nederland? De zorgmedewerkers. Wat is dus superbelangrijk? Dat ze fit blijven!

Zorginstellingen kunnen daar nu zelf op een slimme manier aan bijdragen: met de Sports Gift Card. Geef zo’n cadeaukaart aan je medewerkers en ze kunnen gratis fitnessen of sportartikelen kopen. Een ideaal cadeau ook voor bijvoorbeeld de Dag van de Zorg.

De Sports Gift Card, die in waarde kan variëren van 5 tot 150 euro, is te verzilveren bij sportwinkels en webshops en je kunt er ook allerlei leuke activiteiten mee betalen. “Een les in de sportschool, op de schaatsbaan, bij Adidas of SnowWorld, je kunt onze kaart op steeds meer plekken gebruiken,” zegt sales manager Jeroen de Fost. “Dat maakt het uniek. We leven in een wereld waarin gezond eten, genoeg sporten en voldoende ontspanning belangrijker worden gevonden dan ooit. Met de Sports Gift Card dragen we daaraan bij. En voor zorgmedewerkers is gezond en fit blijven helemaal van cruciaal belang. Dan is deze kaart een perfecte stimulans."

Werken met plezier

Zorgorganisatie Aveleijn kan dat beamen. “Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie, is het motto binnen Aveleijn! Hierin proberen we medewerkers op verschillende manieren te motiveren door bewustwording en inzicht in lifestyle. Aveleijn heeft daarom gekozen voor een mooie geste richting medewerkers met betrekking tot vitaliteit. Door het fijne adviesgesprek met Jeroen en begrip voor de wensen van Aveleijn was alles snel geregeld.“

Samen met Intrakoop

De Sport Gifts Card, gelanceerd door de initiatiefnemers van onder andere  fashioncheque, is voor deze actie een samenwerking aangegaan met Intrakoop. “Een heel logische stap,” zegt directeur Ruud Plu. “Voor iedereen is het belangrijk om vitaal te blijven, maar voor zorgmedewerkers wel in het bijzonder. We hebben voor deze actie een uniek pakket samengesteld exclusief voor de leden van Intrakoop.”

Het pakket bestaat uit een Sports Gift Card vanaf 25 euro, 25% korting op Stox compressiesokken en een gratis telefoonarmband. Een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld de Dag van de Zorg op 12 mei! Maar op een ander moment mag natuurlijk ook.

Bestel het pakket voor de Dag van de Zorg vóór 15 februari door een email te sturen naar Intrakoop@sports-giftcard.com. Je ontvangt dan snel het bestelformulier retour .

Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit pakket of over de Sports Gift Card in het algemeen, neem dan contact op met Jeroen de Fost via 06 52 05 01 22 of jeroen.de.fost@sports-giftcard.com.

Deel dit artikel