Schrijf je in voor het Visma|Raet HR F!t event voor professionals in de zorg

Personeel & Verzekeringen

Vraag je je ook af hoe je zorgt voor voldoende gezonde, gekwalificeerde én betrokken medewerkers? Je bent niet de enige.

Met dit vraagstuk hebben veel HR professionals in de zorg te maken. Enerzijds doordat de 'war for talent' enorm is en anderzijds door het toenemende personeelstekort als gevolg van verzuim en het stijgend aantal gepensioneerden. Kopzorgen waar snel oplossingen voor nodig zijn.

Het HR F!t event

Op 10 maart aanstaande tijdens het HR F!t event voor professionals in de zorg (georganiseerd door onze leverancier Visma) denken we daarom in mogelijkheden! Naast energieke keynotes die inspireren en tips delen, delen we inzichten uit de HR Benchmark en neem je deel aan een expertsessie. Hiermee ben jij in één dag op de hoogte van de veranderingen op de arbeidsmarkt, trends en ontwikkelingen in het HR-beleid en de toekomst van HRM. Kortom: alles om geïnspireerd naar huis te gaan voor jou als HR-professional in de zorg! 

Wanneer en waar? 

10 maart 2022, Muntgebouw, Utrecht (goed bereikbaar met OV of auto).

Aanmelden 

Enthousiast geworden? Meld je dan nu (gratis) aan voor dit event georganiseerd door Visma | Raet via deze link

Deel dit artikel

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT
  • 06 54 77 10 26